PEAK’s blog

Onze passie voor online marketing en meetbaarheid omvat ook het op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen. Zeker in een tijdperk waarin de techniek verandert waar we bij staan. Bij PEAK blijven we ons verdiepen en interesseren. Over de meest interessante en impactvolle topics schrijven we een blog om onze kennis en kunde ook aan jou beschikbaar te stellen.

Blogs

Het einde van Third Party Cookies en what’s next?

Het einde van Third Party Cookies en what’s next?

Welkom in het digitale tijdperk, waar persoonsgegevens goud waard zijn en privacybescherming topprioriteit heeft. Voor marketeers en ondernemers betekenen de recente wijzigingen in de wetgeving een nieuwe dimensie van verantwoordelijkheid: transparantie bieden en nauwkeurig omgaan met klantinformatie zijn nu cruciaal.

Maar wat houdt de AVG precies in, wat zijn de ontwikkelingen sinds 2018 en welke wijzigingen staan ons nog te wachten? Wat zijn alternatieve manieren van verantwoord persoonsgegevens verzamelen en hoe beïnvloedt dit onze manier van adverteren?

Lees meer
CRO voor je productpagina

CRO voor je productpagina

Je productpagina is het spaarvarkentje van je webshop. En misschien zelfs wel het kloppend hart van jouw onderneming. Uiteindelijk is dit de pagina waar je inkomsten uit moeten komen.

Maar hoe richt je een productpagina optimaal in? Hoe zorg je ervoor dat deze bijdraagt aan een sterke klantenbinding en hoe breng je je klantretentie naar een hoogtepunt?

Lees meer
Tip 6: Stel een Conversieplan op

Tip 6: Stel een Conversieplan op

Nu we in de voorgaande tips Google Tag Manager, Google Analytics 4, Hotjar en Google Optimize hebben geïmplementeerd, is de volgende stap het opstellen van een conversieplan: Welke gebeurtenissen op jouw website wil je meten? Welke gebeurtenissen zijn daadwerkelijke conversies en wat is je ultieme doel?

Lees hier de stappen van een conversieplan met handige uitleg, voorbeelden én twee downloadbare conversieplan templates!

Lees meer
Van bezoekers naar klanten door conversie optimalisatie

Van bezoekers naar klanten door conversie optimalisatie

Maar wat is conversie optimalisatie precies? En hoe bereken je je conversiepercentage? Hoe zet je conversie optimalisatie in om je omzet te maximaliseren en wat zijn nou relevante tools om in dit proces te gebruiken?

In dit blog leggen we het je allemaal uit. Ook geven we 10 conversie optimalisatie tips die jij kunt toepassen bij het optimaliseren van jouw website. Meer bezoekers worden leads, en meer leads worden klanten!

Lees meer
Alternatieven voor Google Optimize

Alternatieven voor Google Optimize

In Ondernemerstip 5: “Implementeer Google Optimize!” hebben we al even benoemd dat Google Optimize per 30 september 2023 niet meer beschikbaar zal zijn.

Maar waarom stopt Google eigenlijk met deze tool? Wat gebeurt er met je verzamelde gegevens na 30 september, en wat zijn waardige alternatieven? In dit blog zetten we dit in het kort voor je op een rij.

Lees meer
Tip 5: Implementeer Google Optimize

Tip 5: Implementeer Google Optimize

Google Optimize is een gratis tool van Google waarmee je verschillende tests kunt uitvoeren op je website. Deze tool draagt een mooi steentje bij aan de meetbaarheid van je website. Door verschillende lay-outs, call-to-actions en vormen van content aan je website bezoekers voor te leggen kun je goed onderbouwde conclusies trekken voor de ideale vormgeving en structuur van jouw website.

Lees meer
Tip 4: Implementeer Hotjar!

Tip 4: Implementeer Hotjar!

Ondernemerstip 4: Implementeer Hotjar. Deze tool brengt het gedrag van jouw websitebezoekers in kaart. De tool helpt je om belangrijke data van je websitebezoekers inzichtelijk te krijgen. Doordat je een goed beeld krijgt van de paden die jouw bezoekers bewandelen én waarom is Hotjar een waardevolle conversie-optimalisatie tool.

Iedere 2 weken releaset PEAK een nieuwe ondernemerstip. We trappen af met 8 tips voor meetbare resultaten.

Lees meer
Adapt or die: 5 online marketing AI-tools voor de toekomst

Adapt or die: 5 online marketing AI-tools voor de toekomst

“Adapt or die”: Ook in het online marketing vak zal AI een steeds grotere rol gaan spelen. PEAK vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. We dagen onszelf uit om te kijken hoe we AI kunnen integreren in onze marketingstrategieën om de resultaten van onze klanten te blijven verbeteren.

PEAK zet 5 future-proof AI-tools voor online marketing voor je op een rij!

Lees meer
Tip 3: Google Analytics 4 basis instellingen

Tip 3: Google Analytics 4 basis instellingen

Ondernemerstip 3: Google Analytics 4 basis instellingen. Tip 3 is het vervolg op Tip 2 en neemt je mee door de noodzakelijke basisinstellingen in je nieuwe Google Analytics 4 omgeving. De urgentie van deze implementatie is hoog, gezien de Universal versie van Google Analytics vanaf 1 juli 2023 zal stoppen met het verwerken van hits.

Iedere 2 weken releaset PEAK een nieuwe ondernemerstip. Inclusief hands-on stappenplannen.

Lees meer
Tip 2: Implementeer Google Analytics 4

Tip 2: Implementeer Google Analytics 4

Ondernemerstip 2: Implementeer Google Analytics 4. Google Analytics 4 is de nieuwste versie van Google Analytics, specifiek ontworpen om gebruikers meer inzicht en flexibiliteit te bieden bij het analyseren van hun websiteverkeer en gebruikersgedrag.

Iedere 2 weken released PEAK een nieuwe ondernemerstip. Inclusief hands-on stappenplannen.

Lees meer

KLANTREVIEWS

PEAK Online Marketing
4.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Safari AtelierSafari Atelier
06:55 13 Sep 23
Super fijn en persoonlijk contact gehad met PEAK Online Marketing in verband met het CRO optimalisatie onderzoek. Het is een eerlijke partij met veel kennis van zaken in huis. Er wordt de tijd genomen voor jou als klant en de beloofde zaken worden netjes opgeleverd.
Een ontzettend uitgebreide training gehad van Mick over alle nieuwe mogelijkheden in GA4. Veel info, maar zeer leerzaam!
VDM Home ProductsVDM Home Products
06:46 14 Aug 23
Bedrijf met veel kennis en we hebben een prettige samenwerking mogen ervaren!
Bart van EschBart van Esch
07:19 08 Aug 23
Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!
Leon BosboomLeon Bosboom
09:04 05 Aug 23
Zeer professioneel en betrokken met transparante communicatie!
Geweldig team zit er bij PEAK online marketing. Regelmatig overleg, maken alles duidelijk en inzichtelijkDoor hun aanpak kregen we meer bezoekers op onze website dus meer klanten.Hele fijne samenwerking.
Chris VisserChris Visser
19:43 03 Aug 23
Great team. Dat je ook echt verder helpt om de ambities die je als bureau of merk wil halen. Technisch hoogstaand om doelgroepen te bereiken op basis van socials, Google en de juiste connecties hier tussen.
Mark DujardinMark Dujardin
15:35 24 Jul 23
Sinds januari aan de slag met Peak. Professioneel en kundige mensen met verstand van zaken. We zijn heel blij met met de overstap voor onze webshops.
js_loader

Peak online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van je online marketing om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.