Meetbare resultaten en online verkeer voor La Trappe

Meer dan 600 orders in de eerste 2 weken!

Resultaten

De samenwerking is nog vers en we zitten midden in de uitvoering van het strategisch online marketing advies. Desalniettemin is de nieuwe webshop al live en zijn de resultaten meetbaar gemaakt. Dat maakt het extra leuk om de volgende resultaten al te mogen benoemen:

N

Meer dan 600 orders in de eerste 2 weken!

N

Conversiepercentage van 7%

Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij

La Trappe, wie kent het niet? La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij in Brabant. De trappistenmonniken gaan met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap te werk om deze unieke bieren te brouwen volgens hun geheime recepturen.

Maar wist je ook dat deze broeders naast de bieren van La Trappe ook glazen, geschenkverpakkingen, zelfgemaakte koekjes, chocola, kazen en andere lekkernijen verkopen? En dat de opbrengsten van deze producten ten goede komen aan maatschappelijke doelen? In de kloosterwinkel, op het terrein van de abdij, worden deze authentieke producten die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd, verkocht. En, het bewijs dat ook trappistenmonniken van deze tijd zijn: alle producten zijn ook online te bestellen via https://www.kloosterwinkelonline.nl/.

Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!

Bart van Esch | Eigenaar | Be-interactive

Opdracht

Waar La Trappe als merk bij vele van ons bekend is, verdiend de Kloosterwinkel (gerund door de abdijmonniken achter La Trappe) nog een mooier podium dan ze al heeft. De Kloosterwinkel is namelijk de plek waar niet alleen de bieren, maar ook alle andere zelf gemaakte, authentieke producten door de broeders van de Abdij Koningshoeven worden verkocht. En wat velen van ons nog niet weten, is dat deze producten ook online te verkrijgen zijn.

De online verkopen, waarvan alle opbrengsten naar maatschappelijke doelen gaan, waren nog niet waar ze zouden moeten zijn. De verouderde webshop was aan vernieuwing toe, zowel visueel als technisch én op online marketing vlak. Samen met onze partner webdesign en reclamebureau Be-Interactive uit Tilburg, hebben we de webshop een welverdiende boost gegeven. Dat heeft geresulteerd in een goed lopende, visueel krachtige webshop die tegelijkertijd respect uitstraalt naar de traditionele werkwijze van de monniken.

N

Omzet meetbaar maken met Enhanced Ecommerce

N

Google Tag Manager Server Side ingericht

N

Koppelen en instellen alle relevante online marketing tools

100 200 300 400 600 +
orders

1% 2% 3% 4% 7% +
Conversiepercentage

Werkzaamheden

Met de Kloosterwinkel van Abdij de Koningshoeve zijn we dit jaar een nieuwe samenwerking gestart. We hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd om de webshop op te frissen en optimaal in te richten en zo de online verkopen te verhogen:

PEAK 1: Meetbare resultaten

  • De website volledig meetbaar gemaakt. Van het implementeren en correct instellen van Google Analytics 4, Google Tag Manager, Google Universal Analytics, Google Search Console, Google Optimize, CookieBot en Hotjar tot het installeren en implementeren van alle andere relevante tools voor optimale meetbare resultaten. Hierbij hoort ook het koppelen en communiceren van de doelstellingen en omzet naar alle marketingkanalen.
  • Advies over gemiste kansen op de nieuwe website.

PEAK 2: Online verkeer

  • Zoekwoordenonderzoek.
  • Strategisch online marketing advies om relevant verkeer naar de website te trekken.

Conclusie

De komende maand staat in het teken van het uitvoeren van het strategisch online marketing advies. Zodra alle kanalen zijn opgezet en we verkeer genereren komen we met een update van deze case :).

Online Marketing Bureau: peak online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van je online marketing om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.