Onze cases

Inmiddels hebben we al heel wat tevreden klanten mogen begeleiden in hun klim naar de top. En om op de top te blijven, werken we met veel van hen langdurig samen om te blijven optimaliseren en zo weer nieuwe beoogde bedrijfsdoelstellingen te behalen. We zijn trots op onze klanten, ons netwerk en wat we samen kunnen bereiken!

Cases

Anubis Care resultaten online marketing PEAK google analytics 4

Anubis Care

Om doelen te behalen is het voor een grote E-commerce partij als Anubis Care belangrijk om snel te schakelen en efficiënt in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het assortiment. Daarom waren zij op zoek naar een Online Marketing partner die niet alleen effectief stuurt op meetbaar resultaat, maar ook kleinschalig en persoonlijk is.

Condoom.nl

Condoom.nl was niet tevreden met de online resultaten. Het team was op zoek naar een bureau waar meetbaar resultaat bovenaan de prioriteitenlijst staat. Ook was de wens om samen te werken met een online marketing bureau met korte communicatielijnen, wat het mogelijk maakt om snel te schakelen.

Google-for-jobs-10-tips-om-wervingskosten-te-besparen

Kloppro

In eerste instantie was de wens van KlopPro om meer mensen naar hun inspiratiesessies te trekken. Na een uitgebreide audit trokken zij de vraag breder: van het meetbaar maken van de website, tot het opzetten van advertentieplannen, tot strategisch advies over de groeimogelijkheiden met online marketing activiteiten. Met in korte tijd al zeer mooie resultaten!

Google-for-jobs-10-tips-om-wervingskosten-te-besparen

Middelman Wonen

Middelman Wonen is de afgelopen jaren een grote transitie ondergaan: de focus is verschoven van dure merkmeubelen naar wooninspiratie voor elk budget. Middelman wonen is al 90 jaar een begrip in Soest en omstreken en aan PEAK de taak om deze transitie over te brengen aan het publiek.

La Trappe

De webshop was aan vernieuwing toe. Samen met onze partner Webdesign & Reclame bureau Be-Interactive uit Tilburg zijn we deze uitdaging aangegaan. Be-Interactive heeft de website gebouwd en PEAK Online Marketing heeft de website meetbaar gemaakt en een online marketing strategie opgesteld.

Majoor Makelaars

Majoor Makelaars was voorheen niet tevreden met de resultaten vanuit de lopende Google Ads campagnes. Na een uitgebreide audit door PEAK bleek dat Google Analytics ook al enige tijd geen data meer verzamelde. Na deze constatering hebben we de website volledig meetbaar gemaakt.

Case: Anubis Care

Killer E-commerce marketing strategie

Om doelen te behalen is het voor een grote E-commerce partij als Anubis Care belangrijk om snel te schakelen en efficiënt in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het assortiment. Daarom waren zij op zoek naar een Online Marketing partner die niet alleen effectief stuurt op meetbaar resultaat, maar ook kleinschalig en persoonlijk is. Een bureau met korte communicatielijnen.

 

Case: Condoom.nl

Nieuwe E-commerce strategie

Condoom.nl was niet tevreden met de online resultaten. Het team was op zoek naar een bureau waar meetbaar resultaat bovenaan de prioriteitenlijst staat. Ook was de wens om samen te werken met een online marketing bureau met korte communicatielijnen, wat het mogelijk maakt om snel te schakelen.

 

Case: Middelman Wonen

SEA en Social Media Marketing voor Middelman Wonen

Van 0 naar 100 afspraken door een krachtige leadfunnel.

 

Case: La Trappe

Meetbare resultaten en Online verkeer voor La Trappe.

Meer dan 600 orders in de eerste 2 weken!”

  KLANTREVIEWS

  PEAK Online Marketing
  4.9
  Gebaseerd op 15 beoordelingen
  powered by Google
  Safari AtelierSafari Atelier
  06:55 13 Sep 23
  Super fijn en persoonlijk contact gehad met PEAK Online Marketing in verband met het CRO optimalisatie onderzoek. Het is een eerlijke partij met veel kennis van zaken in huis. Er wordt de tijd genomen voor jou als klant en de beloofde zaken worden netjes opgeleverd.
  Een ontzettend uitgebreide training gehad van Mick over alle nieuwe mogelijkheden in GA4. Veel info, maar zeer leerzaam!
  VDM Home ProductsVDM Home Products
  06:46 14 Aug 23
  Bedrijf met veel kennis en we hebben een prettige samenwerking mogen ervaren!
  Bart van EschBart van Esch
  07:19 08 Aug 23
  Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!
  Leon BosboomLeon Bosboom
  09:04 05 Aug 23
  Zeer professioneel en betrokken met transparante communicatie!
  Geweldig team zit er bij PEAK online marketing. Regelmatig overleg, maken alles duidelijk en inzichtelijkDoor hun aanpak kregen we meer bezoekers op onze website dus meer klanten.Hele fijne samenwerking.
  Chris VisserChris Visser
  19:43 03 Aug 23
  Great team. Dat je ook echt verder helpt om de ambities die je als bureau of merk wil halen. Technisch hoogstaand om doelgroepen te bereiken op basis van socials, Google en de juiste connecties hier tussen.
  Mark DujardinMark Dujardin
  15:35 24 Jul 23
  Sinds januari aan de slag met Peak. Professioneel en kundige mensen met verstand van zaken. We zijn heel blij met met de overstap voor onze webshops.
  js_loader

  Peak online marketing

  Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van je online marketing om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

  N

  Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

  N

  Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

  N

  Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

  Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.