De 3 PEAK’s Strategie

Met een goed doordachte online marketing strategie help je jouw business gericht te laten groeien. Bij PEAK geloven wij in een heldere strategie als solide basis voor al jouw online marketing activiteiten. Om die basis te vormen beklimmen wij samen met onze klanten 3 PEAK’s:

 1. Meetbare resultaten
 2. Online verkeer
 3. Conversie optimalisatie

Voordelen van een online marketing strategie

N

Meetbare resultaten

N

Verkeer dat converteert

N

Conversie percentage verhogend

N

Haalt het maximale uit jouw business

Vormen van een online marketing strategie

Iedere vorm van online marketing vergt zijn eigen unieke mix aan online marketing middelen en daarmee een eigen invulling van onze 3 PEAK’s:

N

Omzet meetbaar maken

N

Google Shopping campagnes

N

Betaalproces optimaliseren

N

Sollicitaties meetbaar maken

N

Google for Jobs

N

Sollicitatie funnel optimaliseren

N

Leads meetbaar maken

N

E-mail marketing automation 

N

Lead funnel optimaliseren

N

Naamsbekendheid vergroten

N

Social media campagne

N

Merknaam claimen met Google Ads

“Veel MKB-ondernemers hebben niet de
juiste kennis in huis om mee te liften op
het succes van online.”

De 3 PEAK’s strategie

PEAK 1: Meetbare Resultaten

Het meetbaar maken van de data achter je website is essentieel. Zonder dit goed inzichtelijk te maken kun je niet gericht sturen op resultaat. Daarnaast loop je als ondernemer relevante managementinformatie mis. Door je website meetbaar te maken wordt het volgende duidelijk:

 • De kenmerken van je bezoekers
 • De herkomst van je bezoekers
 • Het gedrag van je bezoekers
 • Welke bezoekers uiteindelijk klant of lead worden

Het meetbaar maken van een website geeft inzicht in hoe bezoekers jouw website ervaren. Met dit inzicht kun je je campagnes optimaliseren en werken aan een effectievere website zodat jouw bezoekers sneller klant worden, solliciteren of hun gegevens achterlaten.

PEAK 2: Online verkeer

Zonder relevant verkeer naar jouw website, ook geen potentiële klanten, leads of sollicitanten. Relevant verkeer genereren start met het bepalen van jouw doelgroep. Als we die helder in kaart hebben gebracht kunnen we gericht de ideale online marketing mix samenstellen. Denk hierbij aan:

 • Social media marketing
 • Zoekmachine adverteren
 • Remarketing
 • E-mail marketing automation

PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. Door het zorgvuldig inrichten en optimaliseren van de gekozen marketing kanalen en -activiteiten behalen we samen jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen.

PEAK 3: Conversie optimalisatie

Door het bezoekersgedrag op je website te analyseren kunnen we verbeterpunten aandragen ten behoeve van het conversiepercentage. Deze verbeterpunten vergroten de kans dat bezoekers de gewenste actie(s) uitvoeren op jouw website. 

Met onze kennis en ervaring dragen we verbeterpunten aan om zo de prestaties van jouw website te vergroten. Door middel van een gedegen concurrentieonderzoek kunnen we inspelen op trends en ontwikkelingen binnen jouw markt. Door jouw website te optimaliseren voor iedere stap van de online marketing funnel verbeteren we het conversiepercentage. Wanneer we het conversiepercentage kunnen verbeteren kunnen we daarmee ook de totale winstgevendheid voor jouw business verbeteren.

Waarom een online marketing strategie

Online zichtbaarheid en verkopen worden in de komende jaren belangrijker dan ooit. Volgens onderzoeksbureau GfK gaat tegenwoordig 92% van de oriëntatie bij de aankoop van een product of dienst online. Thuiswinkel.org verwacht dat 40% van alle aankopen in 2026 online zal worden gedaan. Jouw doelgroep bevindt zich ook online. Je moet alleen nog de juiste boodschap en kanalen vinden om hem te bereiken.

Volgens onderzoeksbureau GfK gaat tegenwoordig 92% van de oriëntatie bij de aankoop van een product of dienst online.

KLANTREVIEWS

Klimuitrusting

Pas je uitrusting aan op de omstandigheden en de tocht die je doet. De perfecte standaarduitrusting bestaat niet: deze verschilt per dag en tocht en is afhankelijk van je doel en ervaring.

PEAK heeft de specialistische kennis in huis van een breed spectrum aan online marketing tools. We beheersen de technische skills om de voor jou ideale mix aan tools samen te stellen en in te richten. En we zullen er voor zorgen dat onze kennis op een handzame wijze aan jouw organisatie wordt meegegeven. Op die manier blijf je altijd zelf in controle.

Online Marketing Strategie Bureau: peak online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van je online marketing om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.