Display Adverteren

Met Display Advertising zet je digitale advertentieruimte in om jouw doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment te bereiken. Is Display Adverteren al onderdeel van jouw online marketingstrategie?

Voordelen van Display adverteren

N

Brand awareness

N

Groot bereik vs. specifieke targeting

N

Uitstekende remarketing strategie

N

Veel creatieve mogelijkheden

Wat is display adverteren?

Met Display Adverteren bereik je jouw potentiële klanten, leads of sollicitanten middels digitale banners op het internet. De beeldende advertenties bieden een mooie kans om een boodschap visueel over te brengen aan een specifiek getargete doelgroep en daarmee de brand awareness van jouw business te vergroten.

N

Statische, video- en interactieve banners

N

Geschikt voor mobiel, desktop, apps en zelfs TV

N

Brand awareness of remarketing

N

Inkoop via GDN en/ of Adform

Hoe kopen jullie advertentieruimte in?

Wij kopen advertentieruimte in via Adform en/ of het Google Display Netwerk.

Kan PEAK ook de uitingen van de digitale banners opmaken?

Nee; wij hebben geen in-house designers. Wel hebben we een groot netwerk. We werken samen met vaste en betrouwbare partners die de expertises kunnen oppakken die wij niet bieden.

Wat is de juiste display strategie voor mijn bedrijf?

Die stellen we zorgvuldig samen aan de hand van jouw doelstellingen, KPI’s, doelgroep en budget. Met display advertising zetten we alles op alles om jouw potentiële klanten, leads of sollicitanten op het juiste moment op de juiste plaats te bereiken.

Hoe verdiept PEAK zich in mijn business voor een optimaal resultaat?

We starten met een uitgebreide analyse van jouw doelgroep en doelstellingen. Hierin bekijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en in welke fase van de customer journey we jouw potentiële klanten, leads of sollicitanten willen bereiken. De uitkomst van deze analyse verweven we in een gedegen online marketing strategie.

Waarom door PEAK mijn display strategie laten opzetten?

Wij nemen je als gedegen professionals mee in de klim van onze 3 PEAK’s, waarbij display adverteren onderdeel is van PEAK 2: online verkeer. We werken samen met vaste, betrouwbare partners waardoor we op iedere niche kunnen inspelen en je kunnen begeleiden in iedere stap naar de top.

Vormen van display adverteren

Wanneer jouw display strategie staat als een huis is het tijd om advertentieruimte in te kopen. Het inkopen, beheren en optimaliseren van digitale advertentieruimte kan via verschillende platformen. Bij PEAK maken we gebruik van:

Het Google Display Netwerk of GDN is een verzameling van websites waarop geadverteerd kan worden. Een adverteerder kan via het advertentieplatform Google Ads gebruik maken van het Google Display Netwerk. Zo kun je gerichte display advertenties inkopen voor specifieke doelgroepen binnen een omvangrijk netwerk. Het GDN bestaat uit een verzameling partner websites van Google zoals Youtube, Gmail, Nu.nl, Buienradar maar ook kleinere websites en bv. blogs zijn bij het netwerk aangesloten. Dankzij de veelzijdige targetingopties kun je je boodschap strategisch tonen aan jouw potentiële klanten, leads en sollicitanten op de juiste plaats én het juiste moment.

Het voordeel t.o.v. Adform is dat je gebruik kunt maken van alle data die je hebt opgebouwd in andere Google tools en dit ook met elkaar kunt combineren.

Adform is vergelijkbaar met het Google Display Netwerk alleen is dit platform onafhankelijk en staat los van het Google Netwerk.

Adform biedt een aantal opties die niet door het GDN worden aangeboden:

  • Real time bidding
  • Programmatic buying

Het voordeel ten opzichte van het Google Display Network is het nóg uitgebreidere advertentienetwerk, inclusief de advertentieruimtes van Google zelf.

Door middel van RTB kun je jouw digitale advertentie-uitingen volledig afstemmen op één individuele bezoeker. Je laat jouw advertenties alléén zien aan internetbezoekers die in dit (of een aansluitend) onderwerp geïnteresseerd zijn, waardoor jouw banner een optimale relevantie heeft. 

Met behulp van software wordt digitale advertentieruimte geautomatiseerd ingekocht op een voor jouw potentiële klant, lead of sollicitant relevant moment en plaats. Algoritmes analyseren het gedrag van internetbezoekers via cookies en big data waardoor de voor jou relevante doelgroep jouw advertentie op het juiste moment te zien krijgt. Dit biedt je de kans om continu en direct in te springen op de fase in het verkoopproces waarin de klant zich bevindt. Voor maximale effectiviteit kun je de content van je banner aanpassen per fase.

“Display adverteren maakt jouw business
visueel”

Werkwijze

PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. We doorlopen de volgende stappen om jouw conversiepercentage te verbeteren:

Stap 1: Bepalen van de doelgroep
Stap 2: Samenstellen van de ideale online marketingmix
Stap 3: Inrichten van de gekozen marketing kanalen
Stap 4: Optimalisatie a.d.h.v. meetbare resultaten

Einddoel: Verkeer dat converteert!

Wij nemen je als gedegen professionals mee in de klim van onze 3 PEAK’s, waarbij display adverteren onderdeel is van PEAK 2: online verkeer. We werken samen met vaste, betrouwbare partners waardoor we op iedere niche kunnen inspelen en je kunnen begeleiden in iedere stap naar de top.

Waarom zet je display adverteren in?

Met display advertising ben je in staat om relevante doelgroepen te bereiken. In elke fase van het aankoopproces op een relevante plek, een relevant moment én met een relevante uiting. Naast het inzetten op een groot bereik kun je ook heel doelgroepgericht targetten, retargeten op reeds geïnteresseerde bezoekers én kun je bezoekers met een latente behoefte van jouw business bewust maken. Dit alles zorgt ervoor dat je heel gericht en kostenefficiënt kunt adverteren om jouw doelstellingen te behalen.

Daarnaast biedt display adverteren een mooi podium aan het visueel overbrengen van jouw merk aan potentiële klanten, leads of sollicitanten. Met de vormgeving van je uiting heb je de kans om het gevoel van jouw business en de boodschap van jouw campagne over te brengen aan je doelgroep. Meer relevant bereik en merkactivatie zorgt voor meer relevante websitebezoekers wat leidt tot meer conversies. En zo is die top ineens binnen handbereik.

“Online zichtbaarheid en verkoop
worden in de komende jaren belangrijker dan ooit”

De 3 PEAK’s strategie

PEAK 1: Meetbare Resultaten

Het meetbaar maken van de data achter je website is essentieel. Zonder dit goed inzichtelijk te maken kun je niet gericht sturen op resultaat. Daarnaast loop je als ondernemer relevante managementinformatie mis. Door je website meetbaar te maken wordt het volgende duidelijk:

  • De kenmerken van je bezoekers
  • De herkomst van je bezoekers
  • Het gedrag van je bezoekers
  • Welke bezoekers uiteindelijk klant of lead worden

Het meetbaar maken van een website geeft inzicht in hoe bezoekers jouw website ervaren. Met dit inzicht kun je je campagnes optimaliseren en werken aan een effectievere website zodat jouw bezoekers sneller klant worden, solliciteren of hun gegevens achterlaten.

PEAK 2: Online verkeer

Zonder relevant verkeer naar jouw website, ook geen potentiële klanten, leads of sollicitanten. Relevant verkeer genereren start met het bepalen van jouw doelgroep. Als we die helder in kaart hebben gebracht kunnen we gericht de ideale online marketing mix samenstellen. Denk hierbij aan:

  • Social media marketing
  • Zoekmachine adverteren
  • Remarketing
  • E-mail marketing automation

PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. Door het zorgvuldig inrichten en optimaliseren van de gekozen marketing kanalen en -activiteiten behalen we samen jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen.

PEAK 3: Conversie optimalisatie

Door het bezoekersgedrag op je website te analyseren kunnen we verbeterpunten aandragen ten behoeve van het conversiepercentage. Deze verbeterpunten vergroten de kans dat bezoekers de gewenste actie(s) uitvoeren op jouw website. 

Met onze kennis en ervaring dragen we verbeterpunten aan om zo de prestaties van jouw website te vergroten. Door middel van een gedegen concurrentieonderzoek kunnen we inspelen op trends en ontwikkelingen binnen jouw markt. Door jouw website te optimaliseren voor iedere stap van de online marketing funnel verbeteren we het conversiepercentage. Wanneer we het conversiepercentage kunnen verbeteren kunnen we daarmee ook de totale winstgevendheid voor jouw business verbeteren.

KLANTREVIEWS

PEAK Online Marketing
4.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Safari AtelierSafari Atelier
06:55 13 Sep 23
Super fijn en persoonlijk contact gehad met PEAK Online Marketing in verband met het CRO optimalisatie onderzoek. Het is een eerlijke partij met veel kennis van zaken in huis. Er wordt de tijd genomen voor jou als klant en de beloofde zaken worden netjes opgeleverd.
Een ontzettend uitgebreide training gehad van Mick over alle nieuwe mogelijkheden in GA4. Veel info, maar zeer leerzaam!
VDM Home ProductsVDM Home Products
06:46 14 Aug 23
Bedrijf met veel kennis en we hebben een prettige samenwerking mogen ervaren!
Bart van EschBart van Esch
07:19 08 Aug 23
Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!
Leon BosboomLeon Bosboom
09:04 05 Aug 23
Zeer professioneel en betrokken met transparante communicatie!
Geweldig team zit er bij PEAK online marketing. Regelmatig overleg, maken alles duidelijk en inzichtelijkDoor hun aanpak kregen we meer bezoekers op onze website dus meer klanten.Hele fijne samenwerking.
Chris VisserChris Visser
19:43 03 Aug 23
Great team. Dat je ook echt verder helpt om de ambities die je als bureau of merk wil halen. Technisch hoogstaand om doelgroepen te bereiken op basis van socials, Google en de juiste connecties hier tussen.
Mark DujardinMark Dujardin
15:35 24 Jul 23
Sinds januari aan de slag met Peak. Professioneel en kundige mensen met verstand van zaken. We zijn heel blij met met de overstap voor onze webshops.
js_loader

Klimuitrusting

Pas je uitrusting aan op de omstandigheden en de tocht die je doet. De perfecte standaarduitrusting bestaat niet: deze verschilt per dag en tocht en is afhankelijk van je doel en ervaring.

PEAK heeft de specialistische kennis in huis van een breed spectrum aan online marketing tools. We beheersen de technische skills om de voor jou ideale mix aan tools samen te stellen en in te richten. En we zullen er voor zorgen dat onze kennis op een handzame wijze aan jouw organisatie wordt meegegeven. Op die manier blijf je altijd zelf in controle.

Display adverteren met peak online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het opzetten van jouw display advertising strategie om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.

Waar kan PEAK je mee helpen?

Wij helpen je aan meer
Bezoekers Klanten Leads Sollicitanten Omzet

Waar kan PEAK je mee helpen?

Kan ik je helpen?