Presteert jouw website al op zijn Peak?

Wij helpen je aan meer
Bezoekers Klanten Leads Sollicitanten Omzet

Dit doen wij door je mee te nemen in de klim van onze 3 PEAK’s:

 1. Meetbare resultaten
 2. Online verkeer
 3. Conversie optimalisatie

Waar kan PEAK je mee helpen?

Diensten

N

Duurzame positie in de zoekresultaten

N

Prettige gebruiks ervaring

N

Meer relevant verkeer

N

Kosteloos

N

Direct bovenaan in de zoekresultaten

N

Conversiegerichte bezoekers

N

Je product tonen op relevante momenten

N

Flexibel bijsturen en optimaliseren

N

Hyperlokaal

N

Veel targetmogelijkheden

N

Dagelijks gebruik blijft toenemen

N

Kostenefficiënt

Samenwerken met PEAK

Wij nemen je als gedegen professionals mee in de klim van onze 3 PEAK’s. Met onze unieke en hands-on strategie optimaliseren we jouw online marketing in 3 stappen. Alleen samen kunnen we de top bereiken!

N

Altijd sturen op relevante management informatie door een optimaal meetbare website

N

Een optimale vindbaarheid van je website door gebruik van de juiste techniek

N

Het gebruik van kwalitatieve en relevante links op en naar jouw website

N

Een prettige user experience

Waarom is PEAK de juiste partner voor het optimaliseren van mijn online marketing?

Bij PEAK staat meetbaar resultaat altijd voorop. Het meetbaar maken van jouw website en het correct inrichten en afstellen van de juiste online marketing tools is dan ook altijd ons startpunt. Alleen dan hebben we beschikking over betrouwbare managementinformatie om op te sturen. Samen zetten we jouw beoogde bedrijfsresultaten om in concrete online marketingdoelstellingen. We presenteren de resultaten op een handzame wijze in een gepersonaliseerd Google Data Studio Dashboard. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om de bevindingen door te presenteren. Meetbaar resultaat maakt het ook mogelijk om snel en flexibel bij te sturen, wat zorgt voor optimaal resultaat in onze online marketing campagnes. Samen maken we de klim op weg naar de top!

Hoe verdiept PEAK zich in mijn business voor een optimaal resultaat?

We starten met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Hierin bekijken we de keywords die in jouw business het meest relevant zijn, wat het zoekvolume is en hoe veel concurrentie het keyword heeft. De uitkomst van deze analyse verweven we in een gedegen contentstrategie.

Hoe krijgt PEAK mijn website hoger in de Google rankings?

Doordat we starten met een zoekwoordenonderzoek is ons werk altijd resultaatgericht. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we gericht de overige pijlers techniek, autoriteit en user experience optimaliseren. Een harmonieus samenspel tussen de verschillende pijlers resulteert in een positieve gebruikerservaring wat uiteindelijk leidt tot meer relevant verkeer op jouw website én een hogere ranking in de verschillende zoekmachines.

Kan PEAK mij ook helpen bij het opstellen van relevante content?

Nee; wij hebben geen in-house design- of productie team. Wel hebben we een groot netwerk. We werken samen met vaste en betrouwbare partners die de expertises kunnen oppakken die wij niet bieden.

Wat zijn de kosten voor het optimaliseren van mijn online marketing?

Dat is van veel factoren afhankelijk: hoe is je website ingericht? Wat zijn je beoogde bedrijfsdoelstellingen? Zijn je resultaten al meetbaar? Hoe zijn je online marketing tools afgesteld? Voor meer informatie neem contact op met Mick Middelman of vraag de gratis Quickscan aan!

Klanten

Cases

Case: Anubis Care

Killer E-commerce marketing strategie

Om doelen te behalen is het voor een grote E-commerce partij als Anubis Care belangrijk om snel te schakelen en efficiënt in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het assortiment. Daarom waren zij op zoek naar een Online Marketing partner die niet alleen effectief stuurt op meetbaar resultaat, maar ook kleinschalig en persoonlijk is. Een bureau met korte communicatielijnen. 

Case: Condoom.nl

Nieuwe E-commerce strategie

Condoom.nl was niet tevreden met de online resultaten. Het team was op zoek naar een bureau waar meetbaar resultaat bovenaan de prioriteitenlijst staat. Ook was de wens om samen te werken met een online marketing bureau met korte communicatielijnen, wat het mogelijk maakt om snel te schakelen.

 

Case: Middelman Wonen

SEA en Social Media Marketing voor Middelman Wonen

Van 0 naar 100 afspraken door een krachtige leadfunnel.

 

Case: La Trappe

Meetbare resultaten en Online verkeer voor La Trappe.

Meer dan 600 orders in de eerste 2 weken!”

  Case: Anubis Care

  Killer E-commerce marketing strategie

  Om doelen te behalen is het voor een grote E-commerce partij als Anubis Care belangrijk om snel te schakelen en efficiënt in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het assortiment. Daarom waren zij op zoek naar een Online Marketing partner die niet alleen effectief stuurt op meetbaar resultaat, maar ook kleinschalig en persoonlijk is. Een bureau met korte communicatielijnen.

  KLANTREVIEWS

  PEAK Online Marketing
  4.9
  Gebaseerd op 15 beoordelingen
  powered by Google
  Safari AtelierSafari Atelier
  06:55 13 Sep 23
  Super fijn en persoonlijk contact gehad met PEAK Online Marketing in verband met het CRO optimalisatie onderzoek. Het is een eerlijke partij met veel kennis van zaken in huis. Er wordt de tijd genomen voor jou als klant en de beloofde zaken worden netjes opgeleverd.
  Een ontzettend uitgebreide training gehad van Mick over alle nieuwe mogelijkheden in GA4. Veel info, maar zeer leerzaam!
  VDM Home ProductsVDM Home Products
  06:46 14 Aug 23
  Bedrijf met veel kennis en we hebben een prettige samenwerking mogen ervaren!
  Bart van EschBart van Esch
  07:19 08 Aug 23
  Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!
  Leon BosboomLeon Bosboom
  09:04 05 Aug 23
  Zeer professioneel en betrokken met transparante communicatie!
  Geweldig team zit er bij PEAK online marketing. Regelmatig overleg, maken alles duidelijk en inzichtelijkDoor hun aanpak kregen we meer bezoekers op onze website dus meer klanten.Hele fijne samenwerking.
  Chris VisserChris Visser
  19:43 03 Aug 23
  Great team. Dat je ook echt verder helpt om de ambities die je als bureau of merk wil halen. Technisch hoogstaand om doelgroepen te bereiken op basis van socials, Google en de juiste connecties hier tussen.
  Mark DujardinMark Dujardin
  15:35 24 Jul 23
  Sinds januari aan de slag met Peak. Professioneel en kundige mensen met verstand van zaken. We zijn heel blij met met de overstap voor onze webshops.
  js_loader