PEAK 2: Online verkeer

Zonder relevant verkeer naar jouw website, ook geen potentiële klanten, leads of sollicitanten. Bij PEAK combineren we de verschillende marketingkanalen met het effectieve See, Think, Do, Care model van Google voor een optimaal resultaat. Wil jij meer relevant verkeer op jouw website?

Voordelen van online verkeer

N

Realistisch beeld van jouw doelgroep

N

Full funnel aanpak

N

Optimaliseren op resultaat

N

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit

Wat is online verkeer?

Online verkeer is het verleiden van potentiële klanten, leads of sollicitanten om jouw website, webshop of andere digitale kanaal te bezoeken. Je kunt jouw doelgroep met een interessante advertentie bijvoorbeeld triggeren om vanuit een online campagne door te klikken naar jouw website.

N

SEO, SEA, Display adverteren, Social media adverteren, Online video marketing, E-mail marketing, Remarketing

N

E-commerce, Leadgeneratie, Jobmarketing of Brand strategieën

N

Full funnel aanpak met het Google See, Think, Do, Care model

N

Realtime Google Data Studio Dashboard

Hoe stelt PEAK een succesvolle online marketing campagne samen voor het genereren van relevant online verkeer?

Die stellen we zorgvuldig samen aan de hand van onze 3 PEAK’s: meetbare resultaten, online verkeer en conversie optimalisatie. PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. Door het zorgvuldig inrichten en optimaliseren van de gekozen online marketing kanalen en -activiteiten genereren we meer relevant online verkeer en behalen we samen jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen.

Welke bijdrage levert online verkeer aan het verbeteren van mijn business?

Zonder online verkeer ook geen klanten, leads of sollicitanten. Door onze kennis en ervaring weten wij precies op welke platformen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Daarbij maken wij gebruik van het See, Think, Do, Care model van Google.

Waarom is het See, Think, Do Care model van Google relevant?

Bij PEAK stellen we een online marketing strategie samen aan de hand van het effectieve See, Think, Do, Care model van Google voor een optimaal resultaat. Met dit model bereik je jouw doelgroep in iedere fase van het aankoopproces met de juiste boodschap. Lees daarover hier meer.

Wat zijn voorbeelden van gerichte doelen die je kunt stellen met online verkeer?

Om online verkeer te genereren bedenken we in de meeste gevallen een strategische online marketing campagne. De doelen van iedere campagne verschillen. Afhankelijk van de strategie, de doelgroep, het budget en de bedrijfsdoelstellingen stellen we gerichte campagnedoelstellingen op. Voorbeelden van gerichte campagnedoelstellingen zijn meer bezoekers, leads, sollicitanten, klanten of omzet.

Waarom door PEAK mijn online marketing campagne laten opzetten?

Wij nemen je als gedegen professionals mee in de klim van onze 3 PEAK’s om jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen te behalen. We werken samen met vaste, betrouwbare partners waardoor we op iedere niche kunnen inspelen en je kunnen begeleiden in iedere stap naar de top.

Hoe worden de resultaten voor mij inzichtelijk gemaakt?

Dit is real time terug te vinden in ons custom Google Data Studio Dashboard. De resultaten zullen we op afgesproken momenten aan jou presenteren.

“Online zichtbaarheid en verkoop worden in de komende jaren belangrijker dan ooit”

Diensten

N

Duurzame positie in de zoekresultaten

N

Prettige gebruiks ervaring

N

Meer relevant verkeer

N

Kosteloos

N

Direct bovenaan in de zoekresultaten

N

Conversiegerichte bezoekers

N

Je product of dienst tonen op een relevant moment

N

Flexibel bijsturen en optimaliseren

N

Hyperlokaal

N

Veel targetmogelijkheden

N

Dagelijks gebruik blijft toenemen

N

Kostenefficiënt

N

Brand awareness

N

Groot bereik VS. specifieke targetting

N

Uitstekende remarketing strategie

N

Veel creatieve mogelijkheden

N

Communiceren met een warme doelgroep

N

Laag in kosten en een hoge ROI

N

E-mail marketing automation

N

Jij bent eigenaar van de data

N

Visuele content blijft beter hangen

N

Persoonlijke merkbeleving

N

Moeilijke informatie makkelijk communiceren

N

80% van het online verkeer is video

Werkwijze PEAK 2: Online Verkeer

PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. We doorlopen de volgende stappen om jouw conversiepercentage te verbeteren:

Stap 1: Bepalen van de doelgroep
Stap 2: Samenstellen van de ideale online marketingmix
Stap 3: Inrichten van de gekozen marketing kanalen
Stap 4: Optimalisatie a.d.h.v. meetbare resultaten

Einddoel: Verkeer dat converteert!

Google – See, Think, Do, Care model

Bij PEAK maken we bij het samenstellen van de online marketingmix gebruik van het See, Think, Do, Care model van Google. Hiermee analyseren we de verschillende fasen van het proces dat jouw (potentiële) doelgroep doorloopt bij het worden van een lead, sollicitant of klant. Deze analyse helpt je te bepalen aan welke kanalen en welk type content jouw doelgroep behoefte heeft tijdens een specifieke fase. Bij het opstellen van de marketingmix houden we al rekening met de behoeften in de verschillende fasen. Je marketingmix houdt dus rekening met de complete customer journey van je doelgroep. Hierdoor maak je slimmere keuzes op het gebied van budget en content en ben je weer een stap dichterbij het behalen van je KPI’s.

See: de See-fase gaat over het creëren van merkbekendheid. Het leggen van het allereerste contact met de doelgroep.
Think: wanneer het eerste zaadje is gepland, spelen we in op de overweging. De behoefte van de klant.
Do: na de oriëntatiefase is de klant voldoende overtuigd om over te gaan tot een aankoop: de gewenste actie wordt gedaan.
Care: vervolgens gaan we de misschien wel belangrijkste maar meest geskipte fase in, de Care fase. Deze fase staat volledig in dienst van het behoud en vergroten van de klantwaarde.

Realtime Google Data Studio Dashboard

Bij PEAK Online Marketing staan we voor samenwerking en transparantie. Daarom maken wij gebruik van Google Data Studio. Voor iedere klant waarmee wij langere tijd samenwerken maken wij een real time Google Data Studio dashboard aan.

Met Google Data Studio kunnen we data uit allerlei bronnen – ook bronnen die niet van Google zijn – samenbrengen en weergeven in handige en toffe rapportages. Zo zorgen we ervoor dat de resultaten van jouw online marketing activiteiten op 1 plek realtime inzichtelijk zijn.

Waarom online verkeer?

Een berg beklimmen zonder plan is gedoemd te mislukken. Het opstellen van den online marketing campagne of strategie zonder input is dat natuurlijk ook! Zonder online verkeer ook geen meetbare resultaten. Relevant online verkeer en meetbare resultaten zijn essentieel voor het stellen en bijsturen van je doelen en je KPI’s.

De hoeveelheid informatie wat het verkeer op jouw website afgeeft is enorm. Door deze informatie inzichtelijk en meetbaar te maken kun je je KPI’s gericht en haalbaar opstellen. Je resultaten zijn goed meetbaar en door de flexibiliteit van online marketing middelen kun je snel en gemakkelijk bijsturen. En zo is die top ineens bijna binnen handbereik.

“Volgens onderzoeksbureau GfK gaat tegenwoordig 92% van de oriëntatie bij de aankoop van een product of dienst online. “

Kan ik je helpen?

De 3 PEAKs van een online
marketing strategie

PEAK 1: Meetbare Resultaten

Het meetbaar maken van de data achter je website is essentieel. Zonder dit goed inzichtelijk te maken kun je niet gericht sturen op resultaat. Daarnaast loop je als ondernemer relevante managementinformatie mis. Door je website meetbaar te maken wordt het volgende duidelijk:

  • De kenmerken van je bezoekers
  • De herkomst van je bezoekers
  • Het gedrag van je bezoekers
  • Welke bezoekers uiteindelijk klant of lead worden

Het meetbaar maken van een website geeft inzicht in hoe bezoekers jouw website ervaren. Met dit inzicht kun je je campagnes optimaliseren en werken aan een effectievere website zodat jouw bezoekers sneller klant worden, solliciteren of hun gegevens achterlaten.

PEAK 2: Online verkeer

Zonder relevant verkeer naar jouw website, ook geen potentiële klanten, leads of sollicitanten. Relevant verkeer genereren start met het bepalen van jouw doelgroep. Als we die helder in kaart hebben gebracht kunnen we gericht de ideale online marketing mix samenstellen. Denk hierbij aan:

  • Social media marketing
  • Zoekmachine adverteren
  • Remarketing
  • E-mail marketing automation

PEAK heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen welke kanalen en technieken het beste bij jouw business passen, waar we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we deze vervolgens moeten aanspreken. Door het zorgvuldig inrichten en optimaliseren van de gekozen marketing kanalen en -activiteiten behalen we samen jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen.

PEAK 3: Conversie optimalisatie

Door het bezoekersgedrag op je website te analyseren kunnen we verbeterpunten aandragen ten behoeve van het conversiepercentage. Deze verbeterpunten vergroten de kans dat bezoekers de gewenste actie(s) uitvoeren op jouw website. 

Met onze kennis en ervaring dragen we verbeterpunten aan om zo de prestaties van jouw website te vergroten. Door middel van een gedegen concurrentieonderzoek kunnen we inspelen op trends en ontwikkelingen binnen jouw markt. Door jouw website te optimaliseren voor iedere stap van de online marketing funnel verbeteren we het conversiepercentage. Wanneer we het conversiepercentage kunnen verbeteren kunnen we daarmee ook de totale winstgevendheid voor jouw business verbeteren.

KLANTREVIEWS

PEAK Online Marketing
4.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Safari AtelierSafari Atelier
06:55 13 Sep 23
Super fijn en persoonlijk contact gehad met PEAK Online Marketing in verband met het CRO optimalisatie onderzoek. Het is een eerlijke partij met veel kennis van zaken in huis. Er wordt de tijd genomen voor jou als klant en de beloofde zaken worden netjes opgeleverd.
Een ontzettend uitgebreide training gehad van Mick over alle nieuwe mogelijkheden in GA4. Veel info, maar zeer leerzaam!
VDM Home ProductsVDM Home Products
06:46 14 Aug 23
Bedrijf met veel kennis en we hebben een prettige samenwerking mogen ervaren!
Bart van EschBart van Esch
07:19 08 Aug 23
Fijne partner om mee samen te werken! Mick kijkt niet alleen naar de directe vraag maar denkt mee over een totale oplossing. Hij schrijft een plan, geeft de juiste tips en zorgt dat alles piek fijn in orde is. Zowel tijdens de bouw van de web-oplossing, maar ook voor de stappen die daarna gezet moeten worden, houdt hij alles nauwlettend in de gaten en komt hij met goede tips en evaluaties. Net even dat beetje extra om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat wij enorm waarderen in Mick. Peak is een waardevolle partner voor de lange termijn!
Leon BosboomLeon Bosboom
09:04 05 Aug 23
Zeer professioneel en betrokken met transparante communicatie!
Geweldig team zit er bij PEAK online marketing. Regelmatig overleg, maken alles duidelijk en inzichtelijkDoor hun aanpak kregen we meer bezoekers op onze website dus meer klanten.Hele fijne samenwerking.
Chris VisserChris Visser
19:43 03 Aug 23
Great team. Dat je ook echt verder helpt om de ambities die je als bureau of merk wil halen. Technisch hoogstaand om doelgroepen te bereiken op basis van socials, Google en de juiste connecties hier tussen.
Mark DujardinMark Dujardin
15:35 24 Jul 23
Sinds januari aan de slag met Peak. Professioneel en kundige mensen met verstand van zaken. We zijn heel blij met met de overstap voor onze webshops.
js_loader

Klimuitrusting

Pas je uitrusting aan op de omstandigheden en de tocht die je doet. De perfecte standaarduitrusting bestaat niet: deze verschilt per dag en tocht en is afhankelijk van je doel en ervaring.

PEAK heeft de specialistische kennis in huis van een breed spectrum aan online marketing tools. We beheersen de technische skills om de voor jou ideale mix aan tools samen te stellen en in te richten. En we zullen er voor zorgen dat onze kennis op een handzame wijze aan jouw organisatie wordt meegegeven. Op die manier blijf je altijd zelf in controle.

Online verkeer met PEAK online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het genereren van relevant verkeer op jouw website om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.