Quickscan

Wil jij er zeker van zijn dat jij met jouw website het maximale uit jouw business haalt? Vraag dan nu de gratis Quickscan aan!

Wij lopen je website door en gebruiken onze kennis en ervaring om kansen op te sporen en je van een relevant advies te voorzien.

N

Gratis en vrijblijvend

N

binnen 24 uur teruggebeld

N

Jouw kansen in kaart gebracht

N

Overzichtelijke rapportage

Quickscan aan de hand van onze 3 PEAK’s

Met een goed doordachte online marketing strategie help je jouw business gericht te laten groeien. Bij PEAK geloven wij in een heldere strategie als solide basis voor al jouw online marketing activiteiten. Bij het uitvoeren van de Quickscan analyseren we de huidige invulling van jouw online marketing strategie aan de hand van onze 3 PEAK’s:

N

Meetbare resultaten

N

Online verkeer

N

Conversie optimalisatie

Ik maakt nog geen gebruik van online marketing activiteiten. Kunnen jullie wel een Quickscan voor mij uitvoeren?

Een analyse van de huidige situatie is niet mogelijk wanneer er nog geen gebruik wordt gemaakt van online marketing kanalen. Wél is het mogelijk om telefonisch kennis te maken en te bespreken wat je ambities zijn en hoe PEAK jou daarbij kan helpen.

Wij werken samen met een ander online marketing bureau óf we voeren zelf onze huidige online marketing activiteiten uit. Kan PEAK wel een gratis Quickscan voor ons uitvoeren?

Jazeker! Een Quickscan is altijd vrijblijvend en de resultaten en advies zijn een cadeau van ons. Uiteraard is het altijd mogelijk om na het uitvoeren van de Quickscan samen te kijken waar PEAK eventueel kan inspringen.

Ontvang ik een rapportage van de bevindingen en adviezen die naar voren komen uit de Quicksan?

Jazeker! Alle informatie en adviezen over onbenutte kansen worden netjes in een PowerPoint presentatie gezet. Deze sturen we je na het presenteren van de Quickscan per e-mail toe.

Ik kan geen inschatting maken van het marketingbudget dat ik vrij zou moeten maken om mijn business te laten groeien. Kan PEAK dat inzichtelijk maken?

Dat kan zeker. Aan de hand van de uitkomsten uit de Quickscan bespreken we na de presentatie samen jouw beoogde bedrijfsdoelstellingen. Wij gaan aan de slag met een offerte aan de hand van onze 3 PEAK’s. In de offerte staan onze bureaukosten aangegeven, maar ook de kosten die je kwijt bent aan bv. advertentiebudget mét een advies over de resultaten die wij daarbij verwachten te behalen.

Welke informatie hebben jullie nodig om de Quickscan uit te kunnen voeren?

Allereerst de toegangsinformatie voor de belangrijkste online marketing kanalen zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Google Ads om de huidige situatie te analyseren. Tijdens onze telefonische kennismaking zullen we bespreken wat jouw reden is voor het aanvragen van de gratis Quickscan en wat je beoogde bedrijfsdoelstellingen zijn.

De gratis Quickscan

Bij de Quickscan doorlopen we samen 3 stappen:

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op en maken we een afspraak om telefonisch kennis te maken. Na een korte introductie in jouw business regelen we samen de toegang tot de belangrijkste online marketing kanalen. Op die manier kunnen we de huidige situatie in kaart brengen en de Quickscan zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren.

We brengen de huidige invulling van jouw online marketing in kaart aan de hand van onze 3 PEAK’s. We doorlopen de opzet en instellingen van de belangrijkste online marketing kanalen en zetten onze bevindingen overzichtelijk op een rij.

Met het doel van jouw website voor ogen dragen we de onbenutte kansen en verbeterpunten aan. We bespreken onze bevindingen en voorzien je van handige tips en advies. Met deze inzichten kun je zelf aan de slag, óf samenwerken met PEAK.

KLANTREVIEWS

Quickscan: peak online marketing

Wij van PEAK zijn er voor jou om je klim naar de top zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van je online marketing om het maximale uit je business te halen? Bel gerust, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Of vraag de gratis Quickscan aan!

N

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

N

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

N

Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Door op ‘versturen’ te klikken geef ik PEAK Online Marketing toestemming contact met mij op te nemen.